Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... inzerce pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Reality > Prodej > Domy > Inzerát č. 184083824

RD Poďousy

- [12.4. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

RD Poďousy - 1
RD Poďousy - 2
RD Poďousy - 3
RD Poďousy - 4
RD Poďousy - 5
Další
RD Poďousy - 6
RD Poďousy - 7
RD Poďousy - 8
RD Poďousy - 9
RD Poďousy - 10
Hledáte klidné a pohodlné bydlení v malebné vesnici nedaleko Kolína? Pak je tento rodinný dům 3+1 s podkrovím a terasou ideální volbou pro vás!
Nabízím k prodeji rodinný dům v lokalitě obce Poďousy. Dům je situován vchodem na jihovýchodní stranu, nabízí tedy dostatek slunce na dům i pozemek.
Na pozemku 852 m2 najdeme dvě samostatné budovy.
Rodinný dům o velikosti 3+1 s užitnou plochou 120,1 m2 v pravé části pozemku z pohledu z ulice je rozdělen vstupní chodbou (7,44m2), z které vedou schody do podkroví (86,1m2), z této chodby je samostatný vstup do obývacího pokoje s kuchyní (30,5m2) a spíží (2,57m2), další vstup ze vstupní chodby je do obytné chodby(8,82m2) z které jsou vstupy do koupelny (7m2) a prádelny (2,61m2) z této průchozí prádelny je vstup do technické místnosti (2,9m2). Na konci obytné chodby je vstup do prostorné ložnice (21,76m2) s velkými prosklenými dveřmi na terasu, která je před domem po celé jeho šířce. V podkroví se nachází další prostorný pokoj (34 m2) součástí tohoto pokoje je koupelna se sprchovým koutem ,wc a umyvadlem s odvětráním automatickým ventilátorem.(7,5m2) V pravé straně podkroví je zateplená půda která čeká na další využití, kde se nabízí vybudování např. dva pokoje nebo samostatný apartmán. Veškerá media jsou do půdy zavedena.
Obývacím pokojem se prochází do kuchyně, která je součástí obývacího pokoje a je oddělena barovým stolem , vedle kterého se nachází krbová kamna, která jsou určena na přitápění v chladnějších měsících. Tyto kamna jsou s výměníkem a jsou napojená na 750 l zásobník tepla v technické místnosti a dále na podlahové vytápění v celém přízemí domu. Tyto kamna jsou dostatečně výkonná na to aby zvládli celosezóní vytápění domu vč. ohřevu TUV.
Přes obývací pokoj se dostaneme uzamykatelnými prosklenými dveřmi na terasu (21m2), která je situována před dům a je dostatečně chráněná betonovým plotem s dřevěnou výplní. Součástí tohoto plotu jsou uzamykatelné vrátka na náves.
Rodinný dům prošel celkovou rekonstrukcí v r. 2020-23 (stavební část, izolace, výměna vadných částí krovu, střešní plášť, střešní okna, plastová okna s žaluziemi, voda, elektřina, topení) . V dubnu 2023 byl objekt kolaudován a získal č.p.67. V levé části pozemku je hospodářská budova 15m x 6.3 m s garáží, sklepem a půdou.
Studna je na dvorku a má dostatečné množství vody pro celosezoní využití a je vhodná po převaření ke konzumaci.
Přístup na pozemek je možný ještě z boční uličky, která se nachází vlevo od čelního pohledu domu, kde je vybudován nový skládaný betonový plot se skalkou v jeho patě. Tento vjezd je tvořený posuvnou bránou dostatečně širokou pro vjezd nákladního automobilu.
Polohou a oddělením jednotlivých jednotek nabízí tento rodinný dům více možností využití - k bydlení po dokončení podkroví i větší rodiny, případě využití k rekreaci jako chalupa.
Pokud vás tento dům zaujal, neváhejte a kontaktujte mě pro více informací a prohlídku. Cena je 6 240 000 Kč.

RK a překupníci nevolat.

Jméno:

Petr Brunclík

Telefon:

777... zobraz číslo

Lokalita:Mapa281 43 Kolín

Vidělo:

290 lidí

Cena:

6 240 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Domy
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Reality celkem: 44754, za 24 hodin: 2442

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko