Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... inzerce pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Reality > Prodej > Domy > Inzerát č. 184387525

RD Písařov

- [18.4. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

RD Písařov - 1
RD Písařov - 2
RD Písařov - 3
RD Písařov - 4
RD Písařov - 5
RD Písařov - 6
Vstupte do příběhu svého nového života v tomto domě v srdci malebné obce Písařov. Kousek od všeho, co potřebujete, tato nemovitost nabízí nejen pohodlí a klid, ale také příležitost vytvořit si vlastní domov nebo příležitostné rekreační bydlení s výhledem na krásy přírody.

Otevřete dveře tohoto domu a vstupte do prostorného obydlí o velikosti 3+KK.
Z chodby je vstup do koupelny s vanou pro relaxaci po náročném dni. Samostatné WC dodává další úroveň komfortu pro obyvatele, nechybí zde ani špajz.

V přízemí vás uvítá kuchyně s jídelním koutem a útulný obývací prostor kde Vás hřeje teplo kamny na tuhá paliva. Odtud vedou dveře do ložnice kde je dost prostoru na skříně, které každý z nás uvítá jako úložný prostor.

Vytáhněte se do podkroví, kde se nachází letní místnost! A co víc, tato oblast nabízí potenciál pro budoucí rozšíření o další místnosti dle vašich představ.

I přesto, že nyní není zcela modernizovaný, poskytuje vám neopakovatelnou šanci realizovat vlastní vize a sny o bydlení.
Zohlednění nutné rekonstrukce je reflektováno v ceně této nemovitosti. Právě tato transparentnost nám umožňuje nabídnout vám možnost vytvořit si z tohoto domu skvostné a moderní obydlí.

Kromě interiéru láká venkovský život také prostorná zahrada v mírném svahu, která je dokonale oplocená pro váš klid a bezpečnost.
Podle platného územního plánu je tato zahrada vyhrazena jako plocha pro venkovské bydlení, což otevírá možnosti pro budoucnost.
Díky této poloze máte jedinečnou příležitost jednat o přistavění dalšího venkovského stavení, které bude nejen doplňovat atmosféru okolní krajiny, ale také zvýší potenciál tohoto pozemku. To přináší volnost pro ty, kteří sní o vlastním rustikálním domově s půvabem venkovského prostředí.

Tento dům není jen střechou nad hlavou – je to místo, kde začíná váš příběh. Uvolněte se, těšte se na klidné večery v objetí přírody a společně s rodinou tvořte nezapomenutelné vzpomínky.

Písařov je více než pouhá obec – je to komunita s veškerým občanským vybavením. Základní škola, mateřská škola, obchod s potravinami, a pro milovníky čerstvého masa je tu také prodejna. Budova obecního úřadu slouží nejen k administrativě, ale i k pořádání kulturních a sportovních událostí, a dokonce k zajištění poštovních služeb.

Přítomnost značené cyklo a pěší trasy umožňuje průzkum okolní krajiny, zatímco v zimě si můžete užít běžkařskou trasu. Pro milovníky zimních radovánek jsou v dosahu i lyžařské vleky.

Pokud jste připraveni zavítat do tohoto jedinečného domu, kontaktujte nás a dovolte nám být průvodcem na cestě k vašemu novému domovu. Vaše nová kapitola začíná právě zde.

Jméno:

Bronislava Švédová

Telefon:

+42... zobraz číslo

Lokalita:Mapa789 91 Šumperk

Vidělo:

221 lidí

Cena:

2 950 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





Podobné inzeráty
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve městě Štíty. Nabízíme k prodeji rodinný dům ve městě Štíty. - [10.3. 2024]
V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům ve městě Štíty. Štíty je malé moravské město v Olomouckém kraji, které leží uprostřed podhůří Orlických hor a Hrubého Jeseníku. Dům byl postaven v klidné části obce a zkol ...


3 900 000 Kč
Šumperk
789 91
296 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat


©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Domy
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Reality celkem: 44574, za 24 hodin: 1736

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko