Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... inzerce pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Reality > Prodej > Domy > Inzerát č. 185360833

Prodej vily

- [9.5. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Prodej vily - 1
Prodej vily - 2
Prodej vily - 3
Prodej vily - 4
Prodej vily - 5
Další
Prodej vily - 6
Prodej vily - 7
Prodej vily - 8
Prodej vily - 9
Prodej vily - 10




Dům 7+kk a 2+kk na stejném pozemku!!



Exkluzivně v zastoupení majitele nabízím k prodeji luxusní a prostorný rodinný dům 7+kk, stojící na pozemku 997 m2, jehož součástí je samostatný dům 2+kk.



Na stavbu tohoto RD, kolaudovaného v květnu 2022, byly použity ty nejlepší stavební materiály a dekorační prvky v interiéru a vybavení domu.

Všechna okna včetně francouzského okna v obývacím pokoji jsou plastová s tepelně izolačním trojsklem a chráněna elektrickými žaluziemi.



V prvním patře domu naleznete vstupní prostor (7m2), technickou místnost s místem pro pračku a sušičku (6m2), koupelnu s WC, sprchový kout a prostor s připravenou přípravou na sauna (10,5m2), hala se schodištěm do patra (18,70m2), prostorný obývací pokoj s vestavěným výkonným krbem a přímým vstupem na terasu (23,23m2), kuchyně s jídelnou (19.06.). m2) a pokoj pro hosty (11,84 m2).



Krásné masivní schodiště Vás zavede do prvního patra chodbou se samostatnými vchody, prostornou koupelnou s vanou, 2 umyvadly, WC a bidetem (14,24), třemi pokoji (14,70 m2 se vstupem na balkon). , 16,59 m2 a 17, 40 m2), ložnici (16 m2) a pokoje (nyní šatny) (12,85 m2).



Ohřev vody a podlahové vytápění domu (s nadstandardní izolací podlahy) je řešeno tepelným čerpadlem.



Dále na pozemku samostatná stavba o ploše 47 m2 - dům 2+kk s kuchyní včetně kuchyňské linky, obývacím pokojem, ložnicí, koupelnou a samostatným WC. Lze jej využít jak k bydlení, tak k podnikání.



Sítě: vodovod, kanalizace a elektřina.



Pohodlné parkování pro více vozidel zajišťuje prostorná zpevněná parkovací plocha za dálkově ovládanou posuvnou vjezdovou bránou.



Dnes je v obci městská základní škola, mateřská škola a tělocvična "Otevřené brány" a základní škola je soukromá osmiletá gymnázium s ubytováním na studentských kolejích.

Jedna prodejna, dvě autodílny, tenisové kurty, sportovní areál, kadeřnictví, kosmetika, manikúra a pedikúra; kavárna a restaurace.

V nedalekých Richanech je k dispozici široká škála služeb, včetně škol, úřadů, supermarketů a dalších obchodů, sportovišť, restaurací a kaváren.

Do obce jezdí příměstský autobus, cesta na metro Depo Hostivař trvá cca 45 minut. Rychlé napojení na Pražský okruh a dálnici D1 je možné autem.

Jméno:

Vasil

Telefon:

+42... zobraz číslo

Lokalita:Mapa250 81 Praha - východ

Vidělo:

126 lidí

Cena:

Dohodou
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, 96 m², Nehvizdy, ul. Přerovská Prodej rodinného domu, 96 m², Nehvizdy, ul. Přerovská - [9.5. 2024]
Nechcete čekat, než Váš dům postaví? Máme tu k prodeji zbrusu nový, ihned k nastěhování připravený rodinný dům v klidné části obce Nehvizdy. Jedná se o cihlový dům s užitnou plochou 96 m² o dvou nadzemních podlažích. Nemovitost disponuje celkem 4 nep ...


10 500 000 Kč
Praha - východ
250 81
93 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat


©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Domy
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Reality celkem: 44319, za 24 hodin: 2264

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko