Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... inzerce pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Reality > Prodej > Domy > Inzerát č. 186546571

Staré Čivice

- [3.6. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Staré Čivice - 1
Staré Čivice - 2
Staré Čivice - 3
Prodej rodinného domu k rekonstrukci v malebné lokalitě Starých Čivic
Nabízíme k prodeji rodinný dům v původním stavu v obci Staré Čivice, která je součástí města Pardubice. Tento dům o celkové rozloze 105 m² a pozemkem o velikosti 200 m² představuje skvělou příležitost pro ty, kteří si chtějí vytvořit svůj domov dle vlastních představ a potřeb. Dům je nutné kompletně zrekonstruovat, což vám umožní využít dotace na rekonstrukci z programu Zelená úsporám.

Lokalita
Staré Čivice se nacházejí na okraji Pardubic a jsou ideálním místem pro klidné rodinné bydlení s výbornou dostupností do města. Městská hromadná doprava (MHD) zajišťuje pravidelné spojení s centrem Pardubic, což je výhodné pro každodenní dojíždění do práce či školy.

Občanská vybavenost
Obec Staré Čivice nabízí veškerou základní občanskou vybavenost. V okolí se nachází mateřská a základní škola, což je ideální pro rodiny s dětmi. Pro sportovní vyžití je k dispozici několik sportovišť a dětských hřišť.

Zaměstnání
Pardubice jsou významným ekonomickým centrem s množstvím pracovních příležitostí v různých oborech, a to jak v průmyslu, tak ve službách. V blízkosti Starých Čivic se nachází průmyslová zóna, kde najdete zaměstnání ve výrobních firmách, ale i v logistice či administrativě.

Dostupnost
Díky dobrému dopravnímu spojení se snadno dostanete nejen do Pardubic, ale také do dalších měst. Pardubice mají výhodné vlakové a autobusové spojení směrem na Prahu, Hradec Králové, Chrudim a další města. Automobilisté ocení rychlé napojení na dálnici D11, která vás zavede do Prahy za méně než hodinu a půl.

Shrnutí
Tento polorozpadlý dům v Starých Čivicích je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k bydlení s možností kompletní rekonstrukce Oprav dům po babičce z programu Nová zelená úsporám, dle vlastních představ. Výborná dostupnost, občanská vybavenost a možnost čerpat dotace na rekonstrukci činí tuto nabídku velmi atraktivní. Nechte své sny o bydlení stát se skutečností a vytvořte si domov přesně podle vašich představ.

Jméno:

Erika

Telefon:

774... zobraz číslo

Lokalita:Mapa530 06 Pardubice

Vidělo:

612 lidí

Cena:

3 000 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, 202 m², Pardubice, ul. U Zastávky Prodej rodinného domu, 202 m², Pardubice, ul. U Zastávky - [21.6. 2024]
Nabízíme Vám ke koupi zajímavý rodinný dům se zahradou, zasklenou pergolou a zapuštěným slaným bazénem v Pardubicích, části obce Svítkov. Nemovitost průběžně procházela rekonstrukčními úpravami, např.: střešní krytina, vnitřní krb, okna, dveře, top ...


5 900 000 Kč
Pardubice
530 06
425 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat
Prodej rodinného domu 124 m2 U Bylanky, Pardubice Prodej rodinného domu 124 m2 U Bylanky, Pardubice - [20.6. 2024]
Pokud je pro Vás při výběru nemovitosti prioritou bydlení ve městě, zároveň nechcete být v rušném centru, tak rozhodně čtěte dále..! Tento dům se nachází v okrajové vyhledávané části Pardubic - Svítkov, na okraji říčky Bylanka. Veliká výhoda polohy d ...


5 490 000 Kč
Pardubice
530 06
247 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat


©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Domy
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Reality celkem: 43747, za 24 hodin: 1617

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko