Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... inzerce pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Reality > Prodej > Domy > Inzerát č. 187791186

řadový dům

- [2.7. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se vlastníkem řadového domu v malebném městečku Chodová Planá, položeného na úpatí Českého lesa. Tato nemovitost se nachází v těsné blízkosti světoznámých Mariánských Lázní, které jsou hrdým členem seznamu UNESCO, což představuje nejen vysoký kulturní význam, ale také atraktivitu lokality pro turisty.

Dům se pyšní klidnou polohou v obci s výbornou dostupností, včetně rychlého nájezdu na dálnici D5, což umožňuje snadný přístup k místním i vzdálenějším destinacím.

Dispozice domu je navržena s ohledem na pohodlí a praktičnost. V přízemí se nachází bytová jednotka 1+1 s přímým vstupem na rozlehlou zahradu o velikosti 185 m², která je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek ve vzrostlé zeleni. Dále zde naleznete technickou místnost propojenou s garáží, vybavenou automatickými vraty pro snadný přístup.

První podlaží je domovem stylové kuchyňské linky z masívu, z níž je přímý vstup na balkon, poskytující nádherné výhledy do okolí. Samostatná jídelna a obývací prostor tvoří srdce domu, kde se můžete setkávat s rodinou a přáteli.

Ve druhém podlaží jsou umístěny tři samostatné ložnice, každá s dostatkem soukromí a prostoru. Celkově dům nabízí tři koupelny a hojnost úložných prostor pro maximální komfort bydlení. Z několika balkonů si můžete vychutnat idylické výhledy do okolní přírody.

Tento řadový dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají trvalé bydlení v krásné a klidné lokalitě, ale také představuje atraktivní investiční příležitost díky možnosti využití pro krátkodobé pronájmy na platformách jako je Airbnb.

Nemovitost má užitnou plochu 200 m² a stojí na pozemku o velikosti 332 m². Vzhledem k dobrému stavu objektu a vynikající lokalitě.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání prohlídky a přijďte se osobně přesvědčit o kouzlu tohoto domu, který by se mohl stát Vaším novým domovem nebo investicí do budoucna.

Jméno:

Silvie Mareš

Telefon:

602... zobraz číslo

Lokalita:Mapa348 13 Tachov

Vidělo:

89 lidí

Cena:

4 800 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu v Chodové Plané, ul. Větrná Prodej rodinného domu v Chodové Plané, ul. Větrná - [20.6. 2024]
Prodej dřevostavby rodinného domu v oblíbené a vyhledávané obci Chodová Planá, Větrná ulice. Dům od Plzeňské společnosti Easyhomes se zastavěnou plochou 55 m2 se nachází na pozemku o celkové rozloze 820 m2. Díky svému modulovému charakteru a rozlehlé ...


4 199 000 Kč
Tachov
348 13
192 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat
RD 3+kk se zahradou (967m2) - polosamota, Chodová Planá RD 3+kk se zahradou (967m2) - polosamota, Chodová Planá - [11.6. 2024]
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji dům (dvoudomek) vhodný k bydlení či k rekreaci na polosamotě v městys Chodová Planá. Je situován v blízkosti obce, vhodný pro klienty vyhledávající poklidné, venkovské bydlení uprostřed přírody. Zahrada nabízí přek ...


3 900 000 Kč
Tachov
348 13
220 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat


©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Domy
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Reality celkem: 43928, za 24 hodin: 1672

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko