Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... inzerce pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Reality > Prodej > Chalupy, Chaty > Inzerát č. 190185379

Chata Třebotov

- [26.8. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Chata Třebotov - 1
Chata Třebotov - 2
Chata Třebotov - 3
Chata Třebotov - 4
Chata Třebotov - 5
Další
Chata Třebotov - 6
Chata Třebotov - 7
Chata Třebotov - 8
Chata Třebotov - 9
Chata Třebotov - 10
Chata se nachází na klidném a tichém místě na okraji lesa, což zajišťuje maximální soukromí a klid. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají únik od městského ruchu a chtějí si užít přírodu a klid. Chata je v původním stavu a je určena k rekonstrukci, což poskytuje skvělou příležitost pro ty, kteří chtějí vytvořit svůj vlastní vysněný rekreační objekt.

Chata se nachází v obci Třebotov, konkrétně na adrese Na Stráži č.e.668. Tato lokalita je velmi atraktivní díky své blízkosti k přírodě a zároveň dobré dostupnosti do města. V okolí se nachází mnoho turistických tras a cyklostezek, které nabízejí možnosti pro aktivní odpočinek a relaxaci.

Jedním z hlavních benefitů této chaty je, že má vlastní zdroj vody ze studny, což zajišťuje nezávislost na veřejné vodovodní síti. Dále je zde septik, který slouží k odvodu odpadních vod. Chata je také napojena na elektrickou síť, což umožňuje komfortní bydlení i v rekreačním objektu.

Zastavěná plocha chaty činí 38 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. K chatě náleží také zahrada o rozloze 368 m2, která nabízí mnoho možností pro zahradničení, relaxaci nebo třeba stavbu venkovního posezení či grilovacího koutku.

Na pozemku se také nachází zahradní domek s nářadím s grilovacím koutkem. Pozemek je oplocený s vjezdovou bránou a vstupní brankou na pozemek. Pozemek od cesty oddělen i stromy pro větší soukromí.

Chata je v původním stavu, je zde potřeba provést rekonstrukci. To však může být výhodou pro ty, kteří chtějí přizpůsobit chatu přesně svým vlastním představám a potřebám. Rekonstrukce může zahrnovat například výměnu střechy, oken, dveří, zateplení, modernizaci interiéru a další úpravy podle individuálních požadavků.

Tato chata nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají klidné místo k odpočinku a relaxaci v přírodě, a zároveň chtějí mít možnost upravit si rekreační objekt podle svých představ. Lokalita Třebotov je ideální pro milovníky přírody a aktivního odpočinku, a díky dobré dostupnosti do města je vhodná i pro ty, kteří chtějí mít možnost rychlého a pohodlného dojezdu do práce nebo za nákupy.

Pokud hledáte místo, kde můžete uniknout od každodenního stresu a užít si klid a pohodu v přírodě, tato chata je pro vás ideální volbou. Neváhejte a přijďte se podívat na tuto jedinečnou nabídku, která vám poskytne možnost vytvořit si svůj vlastní rekreační ráj. Cena je konečná.. Včetně právního servisu a advokátní úschovy. Třída energetické náročnosti: (dle ) Cena: 2 100 000 Kč

Jméno:

Jiří Kuna

Telefon:

608... zobraz číslo

Lokalita:Mapa252 28 Praha - západ

Vidělo:

215 lidí

Cena:

2 100 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





Podobné inzeráty
Prodej chaty, 400 m², Černošice, ul. Černošice Prodej chaty, 400 m², Černošice, ul. Černošice - [18.9. 2024]
Nabízíme k prodeji krásnou dřevěnou chatu o užitné ploše 400 m², umístěnou na samostatném pozemku v klidné části obce Černošice. Chata je dvoupodlažní - má jedno podzemní a jedno nadzemní podlaží. V podzemním podlaží se nachází v 1/3 sklep, zatímco n ...


4 079 000 Kč
Praha - západ
252 28
139 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat
Prodej chaty Prodej chaty - [5.9. 2024]
V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme prodej udržované dřevěné chaty v obci Třebotov-Solopisky, která je vzdálená pouhé tři kilometry od oblíbených Černošic. Zastavěná plocha chaty je 44 m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. K ...


2 900 000 Kč
Praha - západ
252 28
222 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat


©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Chalupy, Chaty
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Reality celkem: 43651, za 24 hodin: 1605

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko