Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... inzerce pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Reality > Prodej > Domy > Inzerát č. 190808537

RD Nemojany

- [9.9. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

RD Nemojany - 1
RD Nemojany - 2
RD Nemojany - 3
RD Nemojany - 4
RD Nemojany - 5
Další
RD Nemojany - 6
RD Nemojany - 7
RD Nemojany - 8
RD Nemojany - 9
RD Nemojany - 10
Jedná se o řadovou novostavbu, která byla kolaudována v prosinci 2020, avšak byla obývána pouze 1,5 roku. Stavební konstrukce jsou realizovány v nejvyšším možném standardu, přičemž střecha je navržena jako zelená extensivní. Energetická náročnost domu je klasifikována jako B, což zaručuje nízké náklady na provoz.
Celková plocha pozemku činí 103 m2, z toho 91 m2 představuje pozemek a 12 m2 parkovací místo. Zastavěná plocha pozemku je 60 m2, zatímco užitná plocha domu dosahuje 48 m2.
Dispozičně je dům tvořen zádveřím a dále pak chodbou, ze které se dostanete přímo do kuchyně s obývacím prostorem, která je postavena na míru z kvalitních materiálů a vybavena moderními vestavnými spotřebiči, které uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře. Velká okna s elektrickými venkovními žaluziemi Lomax na dálkové ovládání, propouštějí do této místnosti dostatek přirozeného světla což dodává interiéru svěží a útulný pocit.
Ložnice je prostorná a nabízí klidné útočiště po náročném dni, zatímco koupelna je zařízena v elegantním stylu s moderními prvky a nachází se zde sprchový kout, umyvadlo s baterií a zrcadlo se skříňkou. V domě jsou instalovány vnitřní dveře SoloDoor v nadstandardní výšce 210 cm, což přispívá k celkovému komfortu a estetice interiéru.
Z chodby se dostanete také do technické místnosti kde je instalován plynový kotel pro ohřev vody a vytápění. Velmi výhodné je také dispoziční řešení dvou obyvatelných místností v domě, které jsou umístěny záměrně každá na jednom konci domu aby poskytovaly nerušené soukromí pro obyvatele, kteří mají různý rozvrh dne.
Na zahradě se nachází akumulační nádrž na vodu, což dále zvyšuje efektivitu využívání zdrojů a nezámrzný ventil na vodu.
Tento dům představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají moderní a úsporné bydlení s velmi nízkými provozními náklady v klidné atraktivní lokalitě.
Nezmeškejte proto příležitost mě kontaktovat ještě dnes a domluvte si prohlídku!
více informací najdete také na www.lukasreality.cz

Jméno:

Martin Lukáš

Telefon:

773... zobraz číslo

Lokalita:Mapa683 03 Vyškov

Vidělo:

352 lidí

Cena:

5 330 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





Podobné inzeráty
Prodej, domy/rodinný, 70 m2, 68303 Luleč, Vyškov [ID 64576] Prodej, domy/rodinný, 70 m2, 68303 Luleč, Vyškov [ID 64576] - [23.9. 2024]
Prodej RD 2+1 s garážíNabízíme k prodeji RD v osobním vlastnictví s garáží a příslušenstvím. Jedná se dispozičně o dům se dvoumi pokoji, kuchyní, koupelnou s wc a doplňkovými stavbami. Ty tvoří zejména samostatně stojící garáž, kůlna a sklep za domem ...


4 790 000 Kč
Vyškov
683 03
170 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat


©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Domy
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Reality celkem: 43642, za 24 hodin: 1603

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko